.

.

středa 8. července 2015

Pizza s relax příchutí

Pokud si chcete užít trošku pravé Itálie v romantickém duchu, když zrovna nemám na mysli, co se děje u některých doma, tak neváhejte zajet k Lago Di Garda. Pro některé nevýhoda, že chybí moře. Pro některé drobný nedostatek, který dokonale nahradí všechno ostatní.

Nic nedáte za to, pokud chvilku pohledáte na Booking.com. Dá se najít mnoho malých romantických třeba sedmi pokojových hotelů, které jsou vyloženě pro romantické účely jako stvořené :)


U Lago Di Garda už jsme byli vícekrát a pokaždé jsme maximálně spokojeni. Jezdíme většinou za relaxací a pocitem pohody u večerního západu slunce, Aperol spritzem v ruce a dobrým jídlem před sebou.

To znamená žádné tobogány nebo uječená malá stvoření cákající na vše co je napadne, obzvláště na záda... (Ikdyž popravdě sem tam na nějaké narazíte. Je třeba hledat klidnější místa.)

Pokud mohu doporučit co určitě nevynechat na výletu do krajin tohoto pohádkového typu je městečko Sirmione. Malý poloostrov situovaný na jihu jezera. Neuvěřitelně romantické místo které stojí za to vidět, slyšet, ochutnat a cítit!

Pokud máte rádi sightseeing stejně jako já, neváhejte! Jsem ze Sirmione unesen ještě dnes. a to jsem tam byl pouze jeden den.

Itálie je pro mě i Martina velká srdcovka. Nejen kvůli osobním zážitkům ,ale i kvůli kamarádům, které tam máme. Myslím si, že je asi snazší vidět hezčí kus Itálie, pokud máte za kamarády rodáky.Na druhou stranu internet nabízí obrovské možnosti.

Poslední cestu, o které dnes mluvím, jsme si naplánovali s Marťasem sami a bylo to pohádkové stejně jako vždycky.. Je důležité umět hledat, kouknout se co je kde kolem a mít osobu/osoby se kterou vám bude 100% dobře a Itálie už se o zbytek postará sama :-)
Pokud ne, tak vám Benátky budou smrdět, Italové budou nepříjemní, všude bude binec a moře škaredé... Záleží jen na vás, jaká místa chcete vidět.. :)

TDV, Luke


Sirmione 
Páreček v Sirmione

Olivový háj v Sirmione

A dost už se Sirmione


Lago Di Garda - přístav po cestě

LDG z mola :) 







Žádné komentáře:

Okomentovat